Youtube – преузимање

17 мај

Free-YouTube-Download-Screenshots-1Преузети са Ју тјуба неки видео или аудио запис можемо са виш програма. Обично се прво помисли на програм Free Youtube Downloader  који се највише користи за овај посао. Ја га користим у оквиру програма Free Studio у који је убачен поред других веома корисних програма.

Поред овог програма можете користити и сјајни  jDownloader који служи за разне врсте преузимања и веома лепо ради, а уз то је и преведен на србски језик. Проблем може да настане ако нисмо код куће или немамо руководећа права на неком рачунару на коме не постоји ни један наведени програм. У овом случају могу нам помоћи само преносни програми или сервиси на интернету. Најбољи и најједноставнији сервис који сам пронашао зове се ClipConverter

Потребно је само на Ју тјубу кликнути на дугме Дели, кад се појави адреса њу умножите и у сервису ClipConverter само је налепите у поље где пише Линк видеа. Следеће треба кликнути на Настави и онда изаберете излазни формат (моја препорука AVI) по жељи. После тога кликните на Скини и сервис ће све урадити, припремити и пребацити у жељени формат. Кад сервис одради и ово и заврши посао за пар минута можете преузети спремљени видео на ваш рачунар. То је цео посао – ништа лакше.

Ако нам не успе на тај начин или се не сналазимо онда узмите следећи преносни програм и одрадите цео посао брзо и лако. Програм се зове YouTubeFisher кога чим преузмете можете одмах користити. Ако вам треба само музика из клипа он ће вам и то одрадити.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: