РАК

18 авг

Рак спада у најтеже болести и смртност од њега је изузетно велика. После бомбардовања  број оболелих од рака и других болести у Србији је изузетно повећан. Класична медицина нема баш неко решење, јер ако је веровати америчкој статистици она „излечи“ само три посто људи, што је у домену случајног узорка. Ту не рачунам да људи после лечења постају инвалиди (операције) или су  истраумирани само тако. Метода која се користи је изузетно скупа (хемотерапија, зрачење и …..) а ефекат је занемарљив. Па зашто онда тако свако се може запитати?

Решење постоји на другој страни и много је успешније а да не говорим да је јефтиније или бесплатно. Ту пре свега мислим на методу Рудолфа Бројса, др. Хулде Кларк, медицинског гаса, кошчица од кајсије, чајева, бадема, пресне исхране, гладовања итд. итд. Све су то проверене методе у пракси а има их још доста, али пошто су јефтине или бесплатне нису научно доказане. Што рече мој пријатељ др. Петар Станковић: Боље бити жив не научно него мртав строго научно са чиме ће се сложити сваки нормалан човек.

Докторка Хулда Кларк (Hulda Clark) је излечила неколико хиљада људи од те болести. Њен закључак се своди на то да сваки оболели има превише „ђубрета“ у себи људски метиљ и потребна је само иницијална каписла а то је стрес да се активира и то је цела прича. Ђубре тј. запрљаност организма уносимо преко хране или лоших мисли (поступака) метиљ се пренесе и у оптималној средини се стационира – живи и размножава се. Интересантно је да и тада се неће ништа десити ако сте весели и позитивни, једном речју срећни. Толико има примера самоизлечења због промене средине, атмосвере (смех) и сличних ствари. Значи све се своди на психу која је алфа и омега за све па и за ову болест. Метод др. Кларк се заснива на против паразитном програму и то са три биљке: орахове љуске, пелен и орашчић. Те биљке имају својство убијања паразита и њихових јајашаца што буквално тренутно решава проблем. Чак и у случајевима метастазе долази до оздрављења што представља крајњи стадијум ове болести. Како се прави и користи овај против паразитни програм  можете прочитати на интернету или преузети овде.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: